Magazin instalatii electro termice Botosani
×
 x 

Coş gol

Toate Categoriile

Cum se curata depozitele minerale

Apă cu mult calciu, magneziu și alte minerale se poate acumula pe suprafețele din bucătărie, baie și aparate. Calciul și magneziul din apa de la robinet vă vor purta filtrul robinetului și vor conduce la un flux scăzut de apă. Cada dvs., dușul și vasul de toaletă pot deveni murdare. Aparatele obișnuite, cum ar fi umidificatoarele și mașinile de spălat vase, suferă, de asemenea, de depozite minerale. Pentru a scăpa de depozitele de minerale, veți avea nevoie de oțet și o mică determinare.

 1. Îndepărtați depunerile de cafea cu părți egale de oțet și apă. Umpleți rezervorul de apă cu o jumătate de oțet alb și jumătate de apă. Porniți aparatul de cafea. La jumătatea drumului, opriți-l și lăsați-l să stea o oră. Apoi, rotiți aparatul de cafea înapoi și terminați ciclul de preparare. În cele din urmă, goliți soluția de oțet din aparatul de cafea și rulați două cicluri cu apă pentru a clăti totul.

   
 2. Se fiarta otetul în ceainic pentru a elimina acumularea de minerale. Se fierbe o oală de oțet timp de trei minute. Adăugați o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și amestecați-l în jur. Goliți oala. În cele din urmă, nu uitați să clătiți bine ceainicul înainte de a vă face următoarea ceașcă de ceai. 
   
 3. Ștergeți frigiderul cu oțeturi și apă. Se amestecă o soluție de curățare cu oțet și o jumătate de apă albă. Îndepărtați o cârpă curată în soluție și frecați depozitele de minerale din frigider. Utilizați o altă cârpă curată pentru a clăti zona. 
 4. Utilizați oțet încălzit pe robinetul de bucătărie. Deșurubați filtrul la capătul robinetului, scoateți garniturile din cauciuc și lăsați-l să se clătească. Încălziți o ceașcă de oțet alb înainte de fierbere. Puneți filtrul în oțetul fierbinte și lăsați-l să stea o oră. Îndepărtați filtrul și apoi îl înșurubați înapoi pe robinetul pentru bucătărie. 
  • Ar trebui să evitați să introduceți garnituri de cauciuc în oțetul fierbinte.
   
2

A scăpa de depozitele minerale în baie

 1. Îndepărtați vasul de toaletă în oțet peste noapte. Începeți prin golirea toaletei. Apoi, umpleți-l cu un galon de oțet alb. Oțetul trebuie să acopere oricare dintre depozitele de minerale maro sau negre. Lasati otetul sa stea intre opt si douasprezece ore. În cele din urmă, curățați depunerile de minerale cu o perie de toaletă. 
  • Pentru pete încăpățânașe, puteți curăța vasul de toaletă cu o piatră ponce. Poate doriți să desfaceți pata cu un detergent, cum ar fi oțet sau un detergent comercial. 
 2. Împingeți dușul în oțet pentru a îndepărta depozitele de minerale. Dacă aveți un cap de duș flexibil, îl puteți pune într-o găleată de oțet pe podeaua cadei. În cazul în care capul dvs. de duș este fix, umpleți o pungă de plastic cu oțet și apoi legați la duș folosind benzi elastice sau șnururi. Lăsați capul de duș să stea în oțet timp de o oră. Puteți utiliza o periuță de dinți veche pentru a îndepărta eventualele depozite rămase. 
  • Dacă capul dvs. de duș a funcționat prost, poate fi cauzat de depozitele de minerale.
 3. Utilizați oțet pentru a curăța depozitele de pe cada și perdelele de duș. Umpleți un recipient sau o găleată cu un amestec de oțet și apă caldă. Utilizați un burete și amestecul de oțet pentru a șterge orice depozite de minerale din cada și perdele de duș. 
  • Un amestec de oțet și bicarbonat de sodiu poate fi, de asemenea, utilizat pentru a curăța căzi din fibră de sticlă și dușuri. 
3

Obținerea depozitelor minerale în afara aparatelor electrice

 1. Umpleți fierul cu abur cu oțet pentru a îndepărta depozitele. Umpleți rezervorul de abur al fierului dvs. cu o oțet oțet. Porniți-l și lăsați-l aburit timp de zece minute sau până când toți oțetul aburi. În cele din urmă, umpleți rezervorul cu apă și porniți-l timp de încă zece minute pentru a scăpa de resturile rămase. 
  • Dacă suprafața fierului dvs. este de asemenea murdară, puteți folosi o cârpă umedă și o foaie de uscător pentru ao curăța.
 2. Umpleți umidificatorul cu oțet pentru a scăpa de depozitele. Umpleți interiorul umidificatorului cu oțet alb. Lăsați oțetul să stea cinci ore și apoi goliți oțetul și toate depozitele care au fost îndepărtate. Clătiți umidificatorul cu apă. 
 3. Așezați o oală în mașina dvs. de spălat vase pentru a îndepărta depozitele. Umpleți o ceașcă cu oțet și lăsați-o pe suportul superior al mașinii dvs. de spălat vase. Data viitoare când rulați mașina de spălat vase, oțetul vă va ajuta să scăpați de depozitele de minerale. 
×

TOP