Magazin instalatii electro termice Botosani
×
 x 

Coş gol

Toate Categoriile

 
 
 
 
 
    
 
Mărime maximă la urcare: 15.00 MB
 
What is 392 + 207 =
 
 
*Accept ca informatiile furnizate de mine sa fie folosite pentru a primi date si informatii.  Politica de confidentialitate
      

La MFB Electrotermica strategia noastră e simplă: angajăm oameni deosebiţi și îi încurajăm să își transforme visele în realitate. Ne bazăm pe criterii de eficienţă şi profitabilitate. Un rol definitoriu în implementarea acestei strategii îl are capitolul uman, resursa primordială a organizaţiei.

Noi credem în efortul susţinut, într-o atmosferă plăcută și în acel tip de creativitate care apare atunci când oamenii talentaţi din medii diferite abordează problemele din perspective diverse. Misiunea managementului resurselor umane este de a asigura organizaţiei personalul instruit şi motivat corespunzător care să contribuie la realizarea obiectivelor specifice pentru obţinerea succesului produselor oferite clienţilor şi consolidarea poziţiei pe piaţă.

Dacă dorești să te alături echipei noastre, te rugăm să ne trimiţi CV-ul tău actualizat pe email office@electrotermica, specificând postul pentru care aplici.

Posturi disponibile:     Momentan nu exista posturi disponibile!

×

TOP